Aanmelden nieuwsbrief

header
Startpagina » Huishoudapparatuur
Beste warmtepompdroger

Beste warmtepompdroger energiezuinig!

Geschreven door: Claudia
Tags: Warmtepompdroger, energiezuinig
Helemaal van deze tijd: de warmtepompdroger! Bent u op zoek naar een energiezuinige wasdroger, dan is een warmtepompdroger zeker het overwegen waard. De nieuwe technologie van de warmtepompdroger zorgt ervoor dat er veel minder energie wordt verbruikt, bij sommige types wel tot 50% minder! Dit scheelt dus ook behoorlijk in geld. Meer weten over warmtepompdrogers en weten welke warmtepompdroger als beste getest is? Wij zochten het voor u uit!
Geplaatst op woensdag 17 augustus 2011
Beste Condensdroger

Beste Condensdroger

Geschreven door: Claudia
Tags: Condensdroger, wasdroger, beste koop, best getest
In augustus heeft de Consumentenbond weer een aantal nieuwe condensdrogers getest. Wij hebben voor u de vier beste condensdrogers, inclusief de beste koop condensdroger op een rij gezet. U kunt zodoende diverse specificaties en prijzen van de beste condensdrogers in één oogopslag met elkaar vergelijken.
Geplaatst op maandag 15 augustus 2011
BesteConsumentenKoop.nl

Vernieuwde website BesteConsumentenKoop.nl!

Geschreven door: Claudia
Tags: Beste koop, best getest, voordelige keus, BesteConsumentenKoop.nl
We hebben onze website vernieuwd om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Allereerst hebben we ervoor gezorgd dat een en ander achter de schermen zodanig gewijzigd is, dat we u van meer recente informatie kunnen voorzien. Daarnaast kunt u bij de producten niet alleen de goedkoopste aanbieder terugvinden, maar ook de eerstvolgende drie aanbieders alsmede meer reviews.
Geplaatst op donderdag 21 juli 2011