Aanmelden nieuwsbrief

header
Startpagina » Huishoudapparatuur » Beste wasmachine

Beste wasmachine

Merk

Bosch Wasmachine

Bosch Wasmachine

Siemens Wasmachine

Zanussi Wasmachine

Type

Bosch WAY32541NL

Bosch WAS28444NL

Siemens WMN16S4471

Zanussi ZWF5140P

Adviesprijs
€ - € - € - € 419,00
 
       
Laagste prijs

€ -

€ -

€ -

€ -

Laagste prijs incl. bezorgkosten
€ - € - € - € -
Klik hier voor aanbieding
Lees reviews
0 reviews 0 reviews 0 reviews 0 reviews
Gemiddeld cijfer reviews internet
9,0 9,5 8,8 8,2
Bekijk een productfilm
Geen video beschikbaar Geen video beschikbaar Geen video beschikbaar Geen video beschikbaar
i De moter van een wasmachine heeft twee soorten van aandrijven, een motor met koolborstels en een motor zonder koolborstels. Omdat bij een motor zonder koolborstels de trommel wordt aangedreven door de motor zelf waarbij dit voorheen met name werd aangedreven door de koolborstels en een snaar, zien we steeds meer wasmachines met koolborstelloze motoren. Het voordeel van deze motor is dat hij een stuk stiller is door de directe aandrijving en dat hij minder aan slijtage onderhevig is.
Type motor
koolborstelloze motor Koolborstelloze motor koolborstelloze motor -
i Elk groot huishoudelijk apparaat is voorzien van een energielabel. Op dit label staat de energieklasse van het apparaat vermeldt. Dit gaat van A t/m G, waarvan AA het meest energiezuinig is en G het minst. Dit label wordt gebruikt om u te informeren over het gebruik van het water, elektriciteit en gas.
Energieklasse
A+++ A+++ A+++ A+
i De waarden van het wasresultaat zijn vastgesteld op basis van een standaardprogramma en kunnen worden weergegeven van A t/m G. Hiervan heeft A het beste resultaat en G het slechtste.
Wasresultaat
A A A A
i Hier wordt aangegeven over hoeveel verschillende soorten wasprogramma's de wasmachine beschikt.
Aantal wasprogramma's
14 - - 14
i Hoe hoger het toerental van de centrifuge, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Als de centrifuge instelbaar is, kunt u zelf de snelheid bepalen.
Centrifuge instelbaar tot
1600 toeren 1400 toeren 1600 toeren 1400 toeren
i Het laadvermogen geeft aan hoeveel wasgoed u maximaal tegelijkertijd kunt wassen.
Laadvermogen
9 Kg 8 kg 7 kg 5 kg
i Het wasgoed wordt zodanig verdeeld in de trommel dat de wasmachine in balans blijft. Het centrifugeren gaat soepeler en de machine trilt niet weg.
Balanssysteem
i Met dit programma kunt u kledingstukken van wol op de juiste manier wassen.
Wolwasprogramma
i Indien de machine beschikt over een handwasprogramma, kunnen kledingstukken met het handwassymbool op het waslabel toch in de machine gewassen worden
Handwasprogramma
i Met dit programma kun je kleding die kort is gedragen of naar rook ruikt opfrissen. De duur van dit programma is wel afhankelijk van de hoeveelheid was die je in de trommel stopt.
Kort programma
i Als uw wasmachine beschikt over Fuzzy Intelligentie, houdt deze zelf het wasproces in de gaten. Als de wasmachine merkt dat er teveel schuim in de trommel zit, zal hij zelf "beslissen" of een extra keer spoelen noodzakelijk is. Ook de gelijkmatigheid van de belading wordt gecontroleerd en zo nodig gecorrigeerd.
Fuzzy intelligentie
i Als de wasmachine beschikt over de functie halve belading, dan zal de wasmachine automatisch minder stroom en water verbruiken omdat hij "ziet" dat de machine niet vol is. Dit kan automatisch gaan, of bij sommige wasmachines met een aparte knop die u zelf dient aan te zetten wanneer u een was draait met een halfvolle trommel.
Halve belading
i Met de uitgestelde start kunt u de machine laten beginnen op het door u gewenste moment o.a. 's nachts (bv als u gebruik maakt van nachtstroom). Afhankelijk van het type kunt u het eind tijdstip instellen of de machine 3-6 of 9 uur later laten starten
Uitgestelde start
i Als er een spoelstop aanwezig is, bestaat de mogelijkheid uw was in een laagje water te laten liggen. Dat betekent dat er niet gecentrifugeerd word om de was zo min mogelijk te laten kreuken.
Spoelstop
i De waterbeveiliging zorgt ervoor dat bij problemen de watertoevoer afgesloten wordt, zodat u geen overstroming krijgt.
Waterbeveiliging
Deurscharnieren
Links links Links Links
Bijzonderheden
- - - -
Kleur
Wit Wit Wit Wit
Afmeting (HxBxD)
85 x 60 x 59 cm 85 x 60 x 59 cm 85 x 60 x 59 cm 85 x 60 x 50 cm
i Dit is de datum waarop het product als beste is getest of tot beste koop is benoemd
Datum
Juni 2014 - Juni 2014 -