Aanmelden nieuwsbrief

header

Startpagina » Nieuws archief » Vernieuwde website BesteConsumentenKoop.nl!

Vernieuwde website BesteConsumentenKoop.nl!

Tags: Beste koop, best getest, voordelige keus, BesteConsumentenKoop.nl


We hebben onze website vernieuwd om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Allereerst hebben we ervoor gezorgd dat een en ander achter de schermen zodanig gewijzigd is, dat we u van meer recente informatie kunnen voorzien. Daarnaast kunt u bij de producten niet alleen de goedkoopste aanbieder terugvinden, maar ook de eerstvolgende drie aanbieders alsmede meer reviews.

BesteConsumentenKoop.nl

 

Op detail is de website dan wel gewijzigd, maar onze dienstverlening is hetzelfde gebleven. Wij laten u nog steeds duidelijk zien welke producten de beste producten zijn, is natuurlijk hetzelfde gebleven. Wij tonen per categorie de vier beste producten aan u, te weten: beste koop consumentenbond, best getest vakbladen, best beoordeeld consumenten en voordelige keus consumenten. Zo krijgt u van elk getest product De beste producten te zien. Ook heeft BesteConsumentenKoop nu veel reviews op haar website staan. Deze reviews zijn door consumenten ingevuld na aanschaf van het product. Hier kunt u meer lezen over het product en/of de aanbieders.

 


Bij de producten laten we u de laagste prijs van het product zien en de laagste prijs incl. bezorgkosten (dit hoeft niet perse dezelfde aanbieder te zijn). Helemaal onderaan de pagina ziet u aanbieders die soms gelijke prijzen of net iets duurder zijn. Een ding is zeker, als je iets op internet bestelt, wil je het ook graag snel in huis hebben. Daarom hebben wij voor u alle aanbieders geselecteerd die het betreffende product op voorraad hebben, zodat u de producten ook binnen afzienbare tijd in huis zult hebben.


Wij hopen dat juist de kleine details ertoe mogen bijdragen dat u naar aanleiding van onze informatie uw Beste Koop van het betreffende product mag aanschaffen!


U kunt ons ook volgen op twitter via @bestekoop.

 

 

Print deze pagina Stuur deze pagina door