Aanmelden nieuwsbrief

header
Startpagina » Camera & Foto
Beste spiegelreflexcamera

Beste spiegelreflexcamera

Geschreven door: Claudia
Tags: Beste spiegelreflexcamera, Canon, Nikon, Samsung
Wij hebben voor u een nieuwe categorie geplaatst: spiegelreflexcamera. Hier vindt u, zoals u van ons gewend bent, de vier beste spiegelreflexcamera's op een rij. Voor ruim € 300,- heeft u al een goede spiegelreflexcamera waarmee u al uw mooie momenten kunt vastleggen. Toch liever geen spiegelreflexcamera? U kunt ook kijken naar de beste digitale camera. Wellicht een mooi cadeau voor de feestdagen?
Geplaatst op maandag 7 november 2011
BesteConsumentenKoop.nl

Vernieuwde website BesteConsumentenKoop.nl!

Geschreven door: Claudia
Tags: Beste koop, best getest, voordelige keus, BesteConsumentenKoop.nl
We hebben onze website vernieuwd om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Allereerst hebben we ervoor gezorgd dat een en ander achter de schermen zodanig gewijzigd is, dat we u van meer recente informatie kunnen voorzien. Daarnaast kunt u bij de producten niet alleen de goedkoopste aanbieder terugvinden, maar ook de eerstvolgende drie aanbieders alsmede meer reviews.
Geplaatst op donderdag 21 juli 2011
Beste onderwatercamera

Beste onderwatercamera

Geschreven door: Claudia
Tags: Camera, digitale camera, onderwater camera
Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u heerlijk duiken, snorkelen of zwemmen? Dan is het erg leuk om deze activiteiten onder water ook vast te kunnen leggen. Dit kan niet met een normale camera, deze zal er als hij in aanraking komt met water meteen mee op houden. Speciaal daarvoor zijn onderwatercamera's die variërend van 3 tot 12 meter waterbestendig zijn.
Geplaatst op zondag 1 mei 2011